Details

DESIRE


DESIRE

Dëshirë
1, Band 1

von: Tan Prifti

2,99 €

Verlag: NEOBOOKS SELF-PUBLISHING
Format: EPUB
Veröffentl.: 13.06.2019
ISBN/EAN: 9783748597391
Sprache: deutsch
Anzahl Seiten: 61

Dieses eBook erhalten Sie ohne Kopierschutz.

Beschreibungen

Ashtu sikurse në çdo Histori Dashurie ndjenjat ndërthuren dhe degëzohen në Epsh, intrigë, mashtrim,frikë,mankth apo viktimë edhe në këtë Roman gjenden të gjitha sëbashku. Të gjitha këto ndjenja ndonjëherë të fshehta dhe ndonjëherë direkte,ne i shprehim të gjitha këto, në Jetën tonë.Secili nga Ne, ndjen ndryshe, shprehet ndryshe dhe vepron i veçantë.Bota erotike është një Botë më vete, ku ndjenjat shprehen ndezur dhe të mrehta,të furishme, të shpërqendruara. Ne sepse jemi të ndryshëm, arsyetojmë dhe mendojmë ndryshe nga njeri – tjetri. Kjo është tipike dhe e veçantë. Erotik është fillimi i gjithçkaje.(P.sh) Një grua e zhveshur diku në rërën e nxehtë apo dhe gjysëm e zhveshur diku në një vend tjetër , ndez një zjarrë tek Ne meshkujt. Një shikim i mprehtë, dëshirues i lehtë, ndez gjithashtu ndjenjat tek të dy gjinitë. Sikurse thjesht edhe vetëm një Foto e një femre të bukur pak të zbuluar, ngjall Erotik, ringjall „Dëshirë Seksuale. Pra Erotika dhe Seksi janë shumë domethënëse në jetën tonë. Sa më të zgjatura dhe Emocionuese ato të jenë, aq më e fortë bëhet marrëdhënia mes Paresh(Çiftesh).Ne mundohemi ti kontrollojmë ato por në shumicën e rasteve dalim jashtë kontrollit.
Në dy Librat e botuar më parë „Dashuri që Vret „ dhe „Jetë Moderne“ lexuesi Shqiptarë ka patur mundësinë të lexojë ,pse jo edhe të ndjejë edhe ai, „Botën e Erotizmit“ atë Botë që deri dikur ishte e ndaluar në Shqipëri. Të bëhet edhe „Ai“ pjesë e Personazheve duke u ndjerë vetë si një i tillë. Këtë mundësi të dashur Lexues dhe Fansat e mi ju do

Diese Produkte könnten Sie auch interessieren:

Schneetage
Schneetage
von: Jan Christophersen
EPUB ebook
8,99 €
Die vollkommene Lady
Die vollkommene Lady
von: Margery Sharp
EPUB ebook
16,99 €
Perfectly Broken
Perfectly Broken
von: Sarah Stankewitz
EPUB ebook
8,99 €